[Home] [Downloads] [Search] [Help/forum]

Gammon Forum

See www.mushclient.com/spam for dealing with forum spam. Please read the MUSHclient FAQ!

[Folder]  Entire forum
-> [Folder]  SMAUG
. -> [Folder]  SMAUG coding
. . -> [Subject]  the ships on swfotefuss won't land on the big ships
Home  |  Users  |  Search  |  FAQ
Username:
Register forum user name
Password:
Forgotten password?

the ships on swfotefuss won't land on the big ships

It is now over 60 days since the last post. This thread is closed.     [Refresh] Refresh page


Posted by Jokercard   USA  (13 posts)  [Biography] bio
Date Fri 12 Jan 2007 11:20 PM (UTC)
Message
okay i have decided to put a star wars mud up so i went and put up the swfotefuss i have two problems the first one is when i try to mset a person into a clan it crashes. and the second is the big ship can't be landed on for example if you try to land a small ship on a large ship it makes you pull back up how can i fix this to where you can land on the large ships.

thanks

Jokercard The Worlds Jester
[Go to top] top

Posted by Zeno   USA  (2,871 posts)  [Biography] bio
Date Reply #1 on Fri 12 Jan 2007 11:26 PM (UTC)
Message
Crashes? The MUD crashes or the ship does? If the MUD crashes, use gdb to get the backtrace.

Zeno McDohl,
Owner of Bleached InuYasha Galaxy
http://www.biyg.org
[Go to top] top

Posted by Jokercard   USA  (13 posts)  [Biography] bio
Date Reply #2 on Mon 15 Jan 2007 07:19 PM (UTC)
Message
the mud crashes when i try to mset someone in a clan but how do i make it it to where medium and small ships land on the large ships casuse when you try to land on on it makes you pull back up from your landing and it stops you from landing on the large ship

Jokercard The Worlds Jester
[Go to top] top

Posted by David Haley   USA  (3,881 posts)  [Biography] bio
Date Reply #3 on Mon 15 Jan 2007 07:23 PM (UTC)
Message
Can you show us the gdb backtrace when the MUD crashes?

See:
http://www.gammon.com.au/forum/bbshowpost.php?bbsubject_id=3653

David Haley aka Ksilyan
Head Programmer,
Legends of the Darkstone

http://david.the-haleys.org
[Go to top] top

Posted by Nick Cash   USA  (626 posts)  [Biography] bio
Date Reply #4 on Tue 16 Jan 2007 06:25 PM (UTC)
Message
Did you make an area for your large ship? If so, did you assign the ships hangar(s) to certain rooms? If not, you won't be able to land on the ship.

~Nick Cash
http://www.nick-cash.com
[Go to top] top

Posted by Jokercard   USA  (13 posts)  [Biography] bio
Date Reply #5 on Thu 18 Jan 2007 07:20 PM (UTC)
Message
what do you mean did i make a area for the large ship and can someone tell me how to install new ships in to the mud please

Jokercard The Worlds Jester
[Go to top] top

Posted by Zeno   USA  (2,871 posts)  [Biography] bio
Date Reply #6 on Thu 18 Jan 2007 11:25 PM (UTC)
Message
Did you make an area for the ship? You know, building an area.

Zeno McDohl,
Owner of Bleached InuYasha Galaxy
http://www.biyg.org
[Go to top] top

Posted by Jokercard   USA  (13 posts)  [Biography] bio
Date Reply #7 on Fri 19 Jan 2007 03:44 AM (UTC)
Message
Well i am not sure what you mean i know the ships have the area shipvnum.are if that is what you are talking about i am sorry for being such a noob i am just trying to learn all this you will have to be more spesific

thanks for putting up with a noob

Jokercard The Worlds Jester
[Go to top] top

Posted by Zeno   USA  (2,871 posts)  [Biography] bio
Date Reply #8 on Fri 19 Jan 2007 03:48 AM (UTC)
Message
I don't know SWR much, but I think you have to set the ships vnums. Did you do that?

Zeno McDohl,
Owner of Bleached InuYasha Galaxy
http://www.biyg.org
[Go to top] top

Posted by Jokercard   USA  (13 posts)  [Biography] bio
Date Reply #9 on Fri 19 Jan 2007 06:57 PM (UTC)
Message
the ships all have there vnums when i buy a capital ship and i do show ship on it the hangers have the right vnums and the also have the clan_land and can_fly flags set to so it should let it the smaller ships land but it is not

Jokercard The Worlds Jester
[Go to top] top

Posted by Arew264   (8 posts)  [Biography] bio
Date Reply #10 on Sat 27 Jan 2007 03:05 AM (UTC)
Message
This issue has been handled on the swfote website (http://swfote.sourceforge.net) in the forums.

Also, why are you using an old version?
Pretty sure they have 2.2 available now.
[Go to top] top

The dates and times for posts above are shown in Universal Co-ordinated Time (UTC).

To show them in your local time you can join the forum, and then set the 'time correction' field in your profile to the number of hours difference between your location and UTC time.


7,322 views.

It is now over 60 days since the last post. This thread is closed.     [Refresh] Refresh page

Go to topic:           Search the forum


[Go to top] top

Quick links: MUSHclient. MUSHclient help. Forum shortcuts. Posting templates. Lua modules. Lua documentation.

Information and images on this site are licensed under the Creative Commons Attribution 3.0 Australia License unless stated otherwise.

[Home]


Written by Nick Gammon - 5K   profile for Nick Gammon on Stack Exchange, a network of free, community-driven Q&A sites   Marriage equality

Comments to: Gammon Software support
[RH click to get RSS URL] Forum RSS feed ( https://gammon.com.au/rss/forum.xml )

[Best viewed with any browser - 2K]    [Hosted at FutureQuest]