[Home] [Downloads] [Search] [Help/forum]

Gammon Forum

See www.mushclient.com/spam for dealing with forum spam. Please read the MUSHclient FAQ!

[Folder]  Entire forum
-> [Folder]  MUSHclient
. -> [Folder]  Plugins
. . -> [Subject]  Aardwolf Consider all miniwindow.
Home  |  Users  |  Search  |  FAQ
Username:
Register forum user name
Password:
Forgotten password?

Aardwolf Consider all miniwindow.

It is now over 60 days since the last post. This thread is closed.     [Refresh] Refresh page


Pages: 1  2  3  4 5  6  

Posted by Xaroth   (2 posts)  [Biography] bio
Date Reply #45 on Fri 03 Feb 2012 09:33 PM (UTC)

Amended on Sat 04 Feb 2012 04:22 AM (UTC) by Nick Gammon

Message
I've fixed the problem after browsing some other threads. I changed:

 350*:             sPat = "[%w\-]+$"
 351 :         else
 352 :             sPat = "^[%w\-]+"


to

 350*:             sPat = "[%w\\-]+$"
 351 :         else
 352 :             sPat = "^[%w\\-]+"


[Moderator edit] fixed backslashes for forum
[Go to top] top

Posted by Fiendish   USA  (1,641 posts)  [Biography] bio   Global Moderator
Date Reply #46 on Sun 05 Feb 2012 04:44 AM (UTC)

Amended on Sun 05 Feb 2012 04:46 AM (UTC) by Fiendish

Message
This is because LuaJIT and Lua 5.2 are both strict about invalid escape sequences, because invalid escape sequences likely mean that your string is not doing what you think it is. Just make sure that that is the pattern you actually want. There are two different ways that you can turn "\-" into something valid.

https://github.com/fiendish/aardwolfclientpackage
[Go to top] top

Posted by Jsportive-Thalanvor   Netherlands  (71 posts)  [Biography] bio
Date Reply #47 on Fri 09 Mar 2012 01:29 PM (UTC)
Message
i got the same error as Xaroth.
how did you change the text?
it still is all chinese to me :P
[Go to top] top

Posted by Nick Gammon   Australia  (21,321 posts)  [Biography] bio   Forum Administrator
Date Reply #48 on Fri 09 Mar 2012 09:05 PM (UTC)
Message
The way he did two posts up.

- Nick Gammon

www.gammon.com.au, www.mushclient.com
[Go to top] top

Posted by Jsportive-Thalanvor   Netherlands  (71 posts)  [Biography] bio
Date Reply #49 on Sat 10 Mar 2012 12:17 AM (UTC)
Message
i know that.
but when i open the xml it doesn't show what i see on here.
how is that?

(thnx for the quick reply)
[Go to top] top

Posted by Fiendish   USA  (1,641 posts)  [Biography] bio   Global Moderator
Date Reply #50 on Sat 10 Mar 2012 01:44 AM (UTC)
Message
You're likely opening it with the wrong kind of program. You need to use a text editor.

https://github.com/fiendish/aardwolfclientpackage
[Go to top] top

Posted by Jsportive-Thalanvor   Netherlands  (71 posts)  [Biography] bio
Date Reply #51 on Sat 10 Mar 2012 06:34 PM (UTC)
Message
the thing is, when i open the file, i don't see line numbers.
and i sure don't see the sPat anywhere..
i'm trying to figure out what went wrong, but any help in between would be appreciated.
[Go to top] top

Posted by Fiendish   USA  (1,641 posts)  [Biography] bio   Global Moderator
Date Reply #52 on Sat 10 Mar 2012 10:48 PM (UTC)

Amended on Sat 10 Mar 2012 10:49 PM (UTC) by Fiendish

Message
Quote:

i don't see line numbers.

Line numbers may be shown by some editor programs, but are not actually part of the file.

Quote:
i sure don't see the sPat anywhere
Perhaps you accidentally opened the wrong file.

https://github.com/fiendish/aardwolfclientpackage
[Go to top] top

Posted by Jsportive-Thalanvor   Netherlands  (71 posts)  [Biography] bio
Date Reply #53 on Sat 10 Mar 2012 11:25 PM (UTC)

Amended on Sat 10 Mar 2012 11:28 PM (UTC) by Jsportive-Thalanvor

Message
my sincere apologies for all the questions. but as my knowledge will become saturated some day, the questions will disappear :P

completely stared myself over a few things when i was into this too long the other day.
when used the ctrl+f i found it :P
but is this about the script prefix '\' ?
because when i look in my settings which i haven't changed, its on '\\\'

thnx for your patience.
[Go to top] top

Posted by Fiendish   USA  (1,641 posts)  [Biography] bio   Global Moderator
Date Reply #54 on Sun 11 Mar 2012 01:48 AM (UTC)

Amended on Sun 11 Mar 2012 01:49 AM (UTC) by Fiendish

Message
Quote:

my sincere apologies for all the questions.

There is no need to apologize for anything. Your questions have been very polite and to the point, so they are not at all painful to answer.

Quote:
but is this about the script prefix '\' ?
because when i look in my settings which i haven't changed, its on '\\'

No. The issue is as follows...

Look at this page about Strings in Lua: http://www.lua.org/pil/2.4.html

Note the table of escape sequences in strings after the part that says "Strings in Lua can contain the following C-like escape sequences:"

In Lua 5.1, ANYthing can be escaped (preceded by "\") and if it is not in the table shown then the "\" is just ignored. In LuaJIT 2 (and Lua 5.2, upon which it is currently based) which is the Lua interpreter packaged with the Aardwolf MUSHclient Package, that is not the case. Escaping something not in that table is considered invalid because it means you don't really know what your string is doing and you've probably made a mistake.

Now I don't know if Xaroth's proposed solution is actually correct, because I haven't studied this particular script, but it will at least resolve the described code ambiguity. There are two ways to resolve the ambiguity presented by "\-" in the quoted code lines. The correct solution is one of either "\-" or "-". I can't say which, but Xaroth has indicated that "\-" gave satisfactory results.

https://github.com/fiendish/aardwolfclientpackage
[Go to top] top

Posted by Jsportive-Thalanvor   Netherlands  (71 posts)  [Biography] bio
Date Reply #55 on Sun 11 Mar 2012 04:24 AM (UTC)
Message
okay, did i the way Xaroth did it. and it works.
thnx.
[Go to top] top

Posted by Softpaws   (4 posts)  [Biography] bio
Date Reply #56 on Fri 16 Mar 2012 09:12 PM (UTC)
Message
Getting back into Aardwolf and was going to try this plugin, but was having some small problem.

There is no window or anything that appears.

I made the change to the script to fix the error and it seems to load. I can bring up the help text, but can't seem to get anything other then that.

I am using the aardclient.

Thanks
[Go to top] top

Posted by Fiendish   USA  (1,641 posts)  [Biography] bio   Global Moderator
Date Reply #57 on Fri 16 Mar 2012 11:26 PM (UTC)
Message
Maybe it's hidden behind something else?

https://github.com/fiendish/aardwolfclientpackage
[Go to top] top

Posted by Jsportive-Thalanvor   Netherlands  (71 posts)  [Biography] bio
Date Reply #58 on Sat 17 Mar 2012 01:22 AM (UTC)
Message
i had that with 2 windows :P
just move all bigger windows, or resize them temporarily.
you might find what you need.
[Go to top] top

Posted by Softpaws   (4 posts)  [Biography] bio
Date Reply #59 on Sat 17 Mar 2012 04:33 PM (UTC)
Message
Thanks. It was hiding behind a window. Was kind of surprised that using the send to back option on the window covering it didn't make it so that the consider window came to the front.

Although now it's not auto updating. So far the only thing I have tried is turning off my prompt, but haven't had time to go through all of the troubleshooting tips on page 2 yet.

If you know a quick fix for that I would gladly take it. I will try to go through all the stuff on page 2 if not.

If it's not one thing it's another ROFL
[Go to top] top

The dates and times for posts above are shown in Universal Co-ordinated Time (UTC).

To show them in your local time you can join the forum, and then set the 'time correction' field in your profile to the number of hours difference between your location and UTC time.


78,240 views.

This is page 4, subject is 6 pages long:  [Previous page]  1  2  3  4 5  6  [Next page]

It is now over 60 days since the last post. This thread is closed.     [Refresh] Refresh page

Go to topic:           Search the forum


[Go to top] top

Quick links: MUSHclient. MUSHclient help. Forum shortcuts. Posting templates. Lua modules. Lua documentation.

Information and images on this site are licensed under the Creative Commons Attribution 3.0 Australia License unless stated otherwise.

[Home]


Written by Nick Gammon - 5K   profile for Nick Gammon on Stack Exchange, a network of free, community-driven Q&A sites   Marriage equality

Comments to: Gammon Software support
[RH click to get RSS URL] Forum RSS feed ( https://gammon.com.au/rss/forum.xml )

[Best viewed with any browser - 2K]    [Hosted at FutureQuest]